Η δράση συνεχίζεται αύριο | ΒοημίαΒοημία

74
Η δράση συνεχίζεται αύριο |  ΒοημίαΒοημία
Το ντεμπούτο της Κουβανικής πυγμαχίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Βελιγραδίου

Φωτογραφία στην Prensa Latina

Με ΤΖΟΝ ΜΑΡΤΕΝΕΖ

Πέντε μαχητές από το νησί θα πάνε στο Stark Arena της Σερβίας, αυτή την Πέμπτη από τις 8:00 π.μ. (ώρα Κούβας), για να παίξουν τους ημιτελικούς αγώνες. Όσοι κερδίσουν τη νίκη θα βρεθούν το Σάββατο στην τελευταία αφίσα του εξαμηνιαίου διαγωνισμού, ο οποίος συγκέντρωσε περισσότερους από 500 πυγμάχους από 88 χώρες.

Στον ημιτελικό θα δούμε τον Herich Ruiz (86 κιλά) σε δράση, ο οποίος νίκησε τον Τούρκο Burak Askin στους προημιτελικούς. Ο Julio Cesar La Cruz (92), ο οποίος ήταν καλύτερος από τον τοπικό Magomedov Sadam. Osvel Caballero (57), στον οποίο ο Μεξικανός Miguel Vega έκανε μεγάλη αντίσταση. Ο Yoenlis Hernández (75), αφού ήταν ανώτερος από τον Κροάτη Gabriejel Veocic, και στις τέσσερις περιπτώσεις με ομόφωνη απόφαση των κριτών (5-0), και τέλος ο Andy Cruz (63,5), που κέρδισε (3-2) τον δεξιοτέχνη Nujibillo Turzunov, από το Ουζμπεκιστάν.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του παγκόσμιου πρωταθλήματος πυγμαχίας, που εγκαινιάστηκε στην Αβάνα το 1974, θα υπάρξει χρηματικό όφελος: 100.000 δολάρια για το χρυσό, 50.000 δολάρια για το ασήμι και 25.000 δολάρια για το χάλκινο. Οι μαθητές του Rolando Acebal έχουν συγκεντρώσει 21 επιτυχίες μέχρι στιγμής και μόνο τρεις αποτυχίες, εκτός από την εξασφάλιση τουλάχιστον πέντε χάλκινων μεταλλίων, τα οποία θα μπορούσαν να αρχίσουν να αλλάζουν χρώμα ακριβώς από αύριο, Πέμπτη.

Η ιστορία αυτών των πρωταθλημάτων μας χαμογελά με ρεκόρ 77 τίτλων, εκτός από 35 ασημένια και 26 χάλκινα, οπότε ο κύριος στόχος στην πρωτεύουσα της Σερβίας είναι να ξεπεραστεί η όχι και τόσο ευχάριστη εμφάνιση πριν από δύο χρόνια στο Αικατερινούπολη το 2019, όπου Μόνο τρία μέταλλα συγκομίστηκαν, ένα από κάθε χρώμα.

Ähnliche Beiträge

Schreibe einen Kommentar