Η Κούβα για τα πρώτα της μετάλλια στην Παγκόσμια Πυγμαχία

57
Η Κούβα για τα πρώτα της μετάλλια στην Παγκόσμια Πυγμαχία
Παγκόσμιο Κύπελλο Πυγμαχίας στο Βελιγράδι

Φωτογραφία στην Prensa Latina

Βελιγράδι, 2 Νοεμβρίου (Prensa Latina) Η κουβανική πυγμαχία θα προσπαθήσει σήμερα να προσθέσει τα πρώτα της έξι χάλκινα μετάλλια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βελιγραδίου 2021, με τον ίδιο αριθμό εκπροσώπων να αποχωρούν από την Stark Arena.

Για τον μεγαλύτερο από τις Αντίλλες, Osvel Caballero, 57 κιλών, θα ανέβουν στο ρινγκ οι Andy Cruz (63,5), Kevin Brown (67), Yoenlis Hernández (75), Herich Ruiz (86) και Captain Julio César La Cruz (92). .

Ο Caballero θα αντιμετωπίσει τον Μεξικανό Miguel Vega για το μετάλλιο. Σταυρός στον Ουζμπέκο Mujibillo Tursunov. Μπράουν στον Γεωργιανό Lasha Guruli και Hernández στον Κροάτη Gabrijel Veocic.

Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και διπλός ολυμπιονίκης Λα Κρουζ θα διασταυρώσει τα γάντια με τον Σέρβο Sadam Magomedov και ο Ruiz με τον Τούρκο Burak Aksin.

Τη Δευτέρα, η ομάδα της Καραϊβικής έφτασε τις 16 νίκες έναντι μόλις δύο αποτυχιών και κράτησε έξι μαχητές στον ανταγωνισμό.

Η πρώτη επιτυχία αντιστοιχούσε στον Καμπαγιέρο, ο οποίος χτύπησε με μεγαλύτερη ακρίβεια και κρατούσε πάντα την πρωτοβουλία να νικήσει τον Αρμένιο Artur Bazeyan με 5-0, τέσσερις κριτές τον είδαν να κερδίζει με απόφαση 30-27 και ένας με 29-28.

Στη συνέχεια, ο Μπράουν οδήγησε τον Ινδό Ακάς με 5-0 με τετραπλή ετυμηγορία 29-28 και ένα 30-27, ενώ ο Ερνάντεζ κέρδισε το Indian Sumit με 5-0 (τριπλό 29-28 και διπλό 30-27).

Ο Ολυμπιονίκης και πρωταθλητής του κόσμου με διπλό πρωταθλητή Κρουζ ολοκλήρωσε την τέλεια μέρα για την Κούβα με μια νίκη 5-0 επί του Αμερικανού Βερσόουν Λι και μια πέντε φορές αποτυχία 30-27.

Ähnliche Beiträge

Schreibe einen Kommentar