Με τη νίκη του Άντι Κρουζ η Κούβα σκοράρει 10 στο Παγκόσμιο Κύπελλο Πυγμαχίας

16
Με τη νίκη του Άντι Κρουζ η Κούβα σκοράρει 10 στο Παγκόσμιο Κύπελλο Πυγμαχίας
Άντι Κρουζ, δεύτερη νίκη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πυγμαχίας

Φωτογραφία στην Prensa Latina

Ο βασιλιάς των Ολυμπιακών Αγώνων Άντι Κρουζ νίκησε σήμερα 5-0 τον Βραζιλιάνο Nicollas de Jesús και η κουβανέζικη πυγμαχία έφτασε τις 10 επιτυχίες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, με δράση εδώ μέχρι τις 6 Νοεμβρίου.

Διπλός εκκινητής σε αυτό το επίπεδο, ο Κρουζ των 63,5 κιλών άφησε τον Νοτιοαμερικανό De Jesús χωρίς επιλογές από το πρώτο κουδούνι με σταθερή ταχύτητα χτυπήματος και αποφυγής, για να θριαμβεύσει με ψήφους 30-27, 30-27, 30-27, 30 – 27 και 30-26 και συνεχίζουν στον αγώνα προς τα μετάλλια.

Για τον Αντίλλιο πυγμάχο αυτή ήταν η δεύτερη επιτυχία του στο διαγωνισμό, που του εξασφαλίζει την παρουσία στον γύρο των όγδοων τελικών, αφού ξεπέρασε στην πρεμιέρα τον Παναμά Jonathan Miniel.

Ο Yoenlis Hernández θριάμβευσε επίσης
Ο Yoenlis Hernández με δεύτερη νίκη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πυγμαχίας

Φωτογραφία στην Prensa Latina

Η νίκη του Κρουζ συνδυάστηκε με τον θρίαμβο του μεσαίου βάρους Yoenlis Hernández, ο οποίος νίκησε τον Τούρκο Birol Aygün με 5-0 και μπήκε στη φάση νοκ άουτ στα 75 κιλά.

Στο Stark Arena, ο Hernández επιβεβαίωσε το ταλέντο της Κουβανικής Σχολής και με τον ρυθμό της ταχύτητας και των ευθειών χτυπημάτων κέρδισε τον Aygün με ψήφους 30-27, 30-27, 30-26, 29-28 και 30-27. γιορτάζει δύο χαμόγελα στο πρώτο του Παγκόσμιο Κύπελλο, αφού κέρδισε τον Βραζιλιάνο Ολυμπιονίκη Wanderlei Pereira στο ντεμπούτο του.

Στο τέλος των έξι ημερών δράσης, η Κούβα παρουσιάζει 10 νίκες σε 12 παρουσιάσεις και διατηρεί έξι από τους οκτώ πυγμάχους της σε διαγωνισμό.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Βελιγραδίου ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα με την παρουσία σχεδόν 600 πυγμάχων από περισσότερες από 100 χώρες και θα παρουσιάσει τις ζώνες πρωταθλητών στις αφίσες στις 5 και 6 Νοεμβρίου. (Βελιγράδι, 30 Οκτωβρίου, Prensa Latina)

Ähnliche Beiträge

Schreibe einen Kommentar